Download de bestekteksten van Nederland en België

Wist je dat de Roundal bestekteksten (Cobosystems & STABU) beschikbaar zijn in onze Downloads?

België – Cobosystems

De productinformatie en specificatieservice van Cobosystems is bedoeld als een informatieve bron voor architecten en ingenieursbureaus. De 5 beschikbare teksten van Roundal hebben tot doel het werk van de architecten en voorschrijvers te vergemakkelijken. Hierdoor is het niet nodig om uitgebreide studies te verrichten of uitgebreide informatie te zoeken met betrekking tot aluminium dagkantsystemen. De bestekteksten van Roundal bevatten alle benodigde informatie om een degelijk bestek op te stellen. Bovendien zijn de bestekteksten van Cobosystems beschikbaar in zowel het Nederlands als het Frans.

Nederland – STABU bestekteksten

In Nederland wordt Stabu beschouwd als de norm voor het opstellen van bouwbestekken. Sinds 1986 dient deze gestandaardiseerde besteksystematiek als de leidraad voor zowel woning- als utiliteitsbouwprojecten. Stabu biedt een gedetailleerde beschrijving van zowel de technische als administratieve kwaliteitseisen voor een bouwproject, inclusief de toegewezen verantwoordelijkheden van alle betrokken partijen.

Het goede nieuws is dat de dagkantoplossingen van Roundal beschikbaar zijn als Stabu-bestekteksten. Deze specifieke bestekteksten kunnen hier eenvoudig worden gedownload.