top of page
Back to top
Raw 1

DAG/KANT & KLAAR

 

Op zoek naar een performant dagkant systeem? Wij ontwikkelden het meest complete dagkanten systeem wat oplossingen en antwoorden biedt voor alle mogelijke bouwsituaties en specificaties. Meerdere types om op elke vraag het gepaste antwoordt te kunnen bieden. Welkom bij ROUNDAL.

Home
Raw 2
Raw 3
Raw 4

AL onze systemen werden ontwikkeld met het oog op performatie in plaatsing maar ook qua waterdichtheid. De meeste werden getest aan de UGent ( Universiteit van Gent) en sommige weerstonden zelfs tot 1000Pa. Uw garantie op zorgenloos monteren en zekerheid naar waterdichtheid.

100% GARANTIE OP WATERDICHTHEID

De specialist van de aluminium dagkantbekleding wordt je niet

zomaar. Jarenlange ervaring, eindeloze " test and trial" fases

lagen aan de basis van deze vakkennis.

 

Het is deze kennis die ons in staat stelde om te komen tot dit getest en gebrevetteerd KIT systeem. Hieronder kan u enkele beelden bekijken van onze productie eenheid en details van dergelijke dagkant projecten.

 

Ons ganse team specialisten staat ter uwer beschikking voor alle technische vragen en uitdagingen op het vlak van aluminium dagkantbekledingen.

DE

SPECIALIST IN ALUMINIUM

DAGKANTEN

BEKLEDING...

 

ALLEEN MAAR

VOORDELEN...

MODULAR dagkant

MODULAR of ook wel soms ons KIT system genoemd. Een uniek en snel systeem. Ontwikkeld voor de eenvoudige dagkant die uiterst snel - 100% waterdicht en goedkoop moet zijn.

GELASTE dagkant

100% Maatwerk voorzien van onze details aangaande ophanging - afwatering - spouwventilatie - enz...

Interesse? Of een concreet project? Contacteer onze sales afdeling.

Eén systeem dekt uiteraard de ganse lading niet.

 

Onze ingenieurs staan onze klanten dan ook graag bij in het uitwerken van de ideale dagkant oplossing voor hun specifieke werf of toepassing.

 

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of vrijblijvende prijsopgave.

 

COMBI dagkant

Perfect huwelijk tussen het type MODULAR en SLIM. Maw de combinatie van te ondiepe isolatiedieptes en paramentsteen. De oplossing voor deze bouwsituaties.

SLIM-SLANK dagkant

Gemetste gevelsteen waarvan de retourslagen toch moeten afgewerkt worden met een dagkantbekleding. SLIM is uw oplossing als uiterst budgetvriendelijke oplossing.

bottom of page