Dagkantbijbel

Vraag gratis jouw fysieke exemplaar van de dagkantbijbel aan.

Dé handleiding voor aluminium dagkantsystemen

De Roundal Dagkantbijbel is een technisch handboek speciaal gemaakt voor de architect en bouwprofessional. Met dit document bundelt Ursus jaren aan opgebouwde kennis en ervaring. Vul je gegevens in op onderstaand formulier en wij sturen jou een exemplaar op.

Gecreëerd vanuit een passie voor aluminium

De bijbel is één van de meest invloedrijke boeken ter wereld, het meest verspreide boek ooit. De Roundal dagkantbijbel is een bundeling van jaren aan opgebouwde kennis en ervaring.

Gecreëerd vanuit ons passie voor aluminium
Met de dagkantbijbel – gecreëerd vanuit een passie voor aluminium – willen wij onze opgebouwde expertise verspreiden, creatieve oplossingen aanreiken en unieke technische inzichten bieden.

“Sometimes you need to step back and see the big picture.”
En dat is exact wat wij hebben gedaan. Naast onze overtuiging van de waarde van aluminium als bouwmateriaal, zien wij esthetiek als extra dimensie. Noem het gerust accentarchitectuur. Met Roundal-dagkantkaders voeg je als architect iets buitengewoon toe aan je ontwerp.

De dagkantbijbel is onderverdeeld in vijf hoofdstukken, die verwijzen naar de verschillende dagkantsystemen: Roundal Welded, Roundal Bolted, Roundal Slim, Roundal Modular en Roundal Combi. Van gelaste systemen tot budgetvriendelijke oplossingen, Roundal heeft het allemaal.

Dagkantkaders: veel meer dan een functioneel element
Roundal, een merk van Ursus, legt zich volledig toe op gestandaardiseerd maatwerk. Dankzij onze ruime vakkennis, die we door de jaren heen hebben opgebouwd, konden we het meest complete assortiment van gestandaardiseerde dagkantsystemen op maat ontwikkelen. Met dit uitgebreide gamma bieden wij een oplossing voor alle mogelijke bouwsituaties en -specificaties.

Accentarchitectuur
Roundal staat voor accentarchitectuur en streeft bij alle toepassingen naar een naadloos samengaan van esthetiek en functionaliteit. Roundal is 100% made in Belgium.

Jan De Paepe
Zaakvoerder Ursus bv

Vraag jouw dagkantbijbel aan via het onderstaand formulier:Of heb je liever de dagkantbijbel in pdf formaat? Dat kan via volgende link.